Faaliyet Programı

Lisanslı Sporcular

Uluslararası Başarılar

2024 Türkiye Sıralaması

Faaliyet Programı

Lisanslı Sporcular

Uluslararası Başarılar

2024 Türkiye Sıralaması

TOF Portal

TOF Akademi

    20 Mayıs 2024

    2022 – 2. ve 3. Kademe Antrenör Gelişim Semineri Katılımcı Listesi ve Seans Bilgileri

    Federasyonumuz 2022 yılı faaliyet programında yer alan 2. ve 3. Kademe Antrenör Gelişim Semineri, 17 Eylül 2022 Cumartesi günü çevrim içi platformda düzenlenecektir.

    Söz konusu seminere katılım için Spor Bilgi Sistemi ve T.O.F. Akademi kayıt süreçlerini tamamlayarak hak kazanan antrenörlerimizin listesi Ek’tedir.

    1-) Zoom toplantı platformu, seans başlangıçlarından 15 dakika önce T.O.F. Bilişim personelleri ve Seminer Yöneticisi tarafından aktif hale getirilerek, T.O.F. Akademi üzerinden erişimi sağlanacaktır.

    2-) Seminer esnasında katılımcıların hem fiziki, hem sanal log kayıtları ile yoklamaları alınacağından dolayı, bağlantı esnasında kullanıcı ismi olarak gerçek isimlerin kullanılması gerekmektedir. Katılımcıların seminer sertifikasını almaya hak kazanabilmeleri için Spor Bilgi Sistemi üzerine yoklama işlenecektir. Bu sebeple seminere katılım esastır.

    3-) Seminere katılım yöntemini açıklayan belge ve seminer seans bilgileri, Ek’te tarafınıza sunulmuştur.

    4-) Yalnızca seminer hakkında teknik destek almak için 17 Eylül 2022 Cumartesi günü T.O.F. Bilişim elemanı Burak KAHYAOĞLU’na 0505-581-34-57 numaralı telefondan ulaşım sağlanabilecektir.

    İlgililere önemle duyurulur.

    Türkiye Okçuluk Federasyonu

    2022 Antrenör Gelişim Semineri Katılımcı Listesi

    AGS-22-Seminer-Izleme-Yonergesi

    2022 A.G.S. Seans Bilgileri

    spot_img

    Instagram Gündemi

    Diğer Haberler